To the Editor, Štaerska Tednik

Sirrah!

Lahko uporabim straneh vašega časopisa ocenljivemu opozoriti Ptujčanki, da spomni bralci ni sprejemljivo za dama izvajajo na kolo, njene poskuse, pri izvrševanju te tako imenovane "pravice", so najboljši v zaprtih prostorih, sploh če zasleduje.

Znano je, da nošenje "razcepne" (razdeljen na dva), oblačil za ženske, bi povzročilo, da drugi moški lastnosti in da lahko povzroči ženskam, da postanejo "inverts" ali z drugimi besedami, lezbijka. Župan Chattanooga, je New York je začela prava, ki prepovedujejo ženske športne hlače kot "grožnja miru in dobre morale v moškem prebivalci mesta."

Prav je, da so ženske, ki vztrajajo pri takih dejavnosti ne sme biti presenečen, da bodo tarča posmeha, kaznovali in obravnavajo kot prostitutka, ki jih lokalne oblasti.

Prav tako je to ni le vprašanje mode ali javnega alarm. Sodobna medicinska znanost je dokončno pokazala, da ženska kolesarjenje ogreva kri, in bo povzročilo določene pritožbe. Kolesarjenje uniči ženski simetrija in je ravnovesja ter vodi neizogibno za uničenje notranjih organov. Ženske morajo bi branil iz grožnja se razvijanje mišične noge ali "kolo oko", pogoj, ki izhaja iz lega oči, ko v jahanja položaju.

Ženska lahko kolo na ravnem (v kuhinji ali pralnica posode), vendar ne bi preveč sama izvaja z jahanja predolgo časa, ali prehitro, ali gre gor preveč strm hribih. Ženske niso sposobne trajno uresničevanje.

Pozivam dobri ljudje Ptuj in okoliških območjih za ohranitev budnim očesom. Preventiva je boljša kot kurativa, in če je disciplina zahteva priročen patentiran bič slon kožo so jo oblikovali gospod Krompirglava iz Destrnik je bilo ugotovljeno, da je najbolj učinkovita. Malo škoda je gotovo bolje, da neprivezanega ženska gibanja - brez njihove šaperonov - okoli Bog ve, kaj kraji, z vsemi moralnimi tveganji, ki možnosti, ki potujejo več kilometrov gotovo prinaša.

S spoštovanjem

Rev. Dr. Sir Effing-Claptrap

Wombat Drop-In, Wangdangdoodle, WA.

 

Thanks to Google Translate (for nothing)